Anamur Ülkü Ocakları, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 6. yılı dolayısıyla Kur'an-ı Kerim Tilaveti okuttu. Ardından sinevizyon gösterisi ve resim sergisi ile Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı.
Çakıroğlu’nun PKK terör örgütü tarafından 6 yıl önce şehit edildiğini hatırlatan Ülkü Ocakları Anamur Şube Başkanı İbrahim Ateş, “Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4.sınıf öğrencisi iken bundan 6yıl önce 20 Şubat 2015 tarihinde bölücü terör örgütü olan PKK'lı sözde öğrenciler tarafından şehit edilmişti. Anamur Ülkü Ocakları olarak bizler de her yıl olduğu gibi Ülkücü Şehidimiz Çakıroğlu'nun aziz hatırasını yaşatmak için şehadetinin 6. yıldönümünde bir dizi şehidimizi anmak istedik. Akşam namazının ardından şehidimizin ruhu için Ocağımızda Kur'an-ı Kerim okutarak dualarla onu yad ettik. Çakıroğlu’nun hayatını konu alan sinevizyon gösterimi ve resim sergisiyle şehidimizin önemini hatırlattık.”dedi.
Ülkü Ocakları olarak bilinçli bir nesil yetiştirdiklerini dile getiren Ateş, ‘.Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu büyük bir kahramanlık göstererek, bulunduğu üniversitedeki arkadaşları rahatça okuyabilsin diye şehit düşmüştür. Gençlerimiz bu durumu göz önünde bulundurarak üniversitelerde başarılı olmak içinin çabalamalıdır. Çağımız teknoloji çağı ve en büyük silahımız kalem olmalı. Ülkücü gençlik olarak bu alandaki çalışmalarımızı durmaksızın devam ettiriyoruz. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na ve tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetlerimizi arz ediyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.