Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve İlçe Başkanı Erdal Bulut’un Gazipaşa hava alanında karşıladığı Meral Akşener, Anamur Belediyesinin Hizmete koyduğu 82 Proje´nin toplu açılışını yapmak üzere Anamur´a geldi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geldiği Anamur’da coşkuyla karşılandı.Melleç viyadügünde uzun bir araç konvoya ile karşılanan Akşener, ilk toplantısını Ünlüselek otelinde İYİ Partinin yöneticileri,parti üyeleri ve Belediye başkan ve yöneticileriyle yaptı.
İYİ Parti Anamur ilçe merkezinide ziyaret eden Akşener, İlçe Başkanı Erdal Bulu tarafından karşılandı., Akşener İlçe örgütünde partililerine hitaben yaptığı konuşmada “Bundan böyle 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerine çok önem verdiklerini belirtti.
Akşener, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.” ister genel başkan yardımcıları olsun, ister teşkilat başkanları ve milletvekillerine ve partililerine diğer partililerden hakaret edilirse, asla cevap verilmeyecektir.” Dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Biz kavga için gelmedik. Biz bu ülkeye iyi gelmek için yola çıktık. Herkes aidiyetinden fedakarlık yaptı. Dolayısıyla cesur insanların, fedakâr insanların oluşturduğu bu siyasi hareketin, bir geleneği olacak, o gelenekte şudur, kem sözlere dönüp bakmayacak. Kem söz sahibine ait. Hani Hazreti Ali´nin bir sözü var. Ya meydan okuma ya yerine getir. Meydan okuyup yerine getiremezsen zillet olarak sana döner. Biz, meydan okuyanlara gereğini yapmasını isteriz, ama sahada insanları bir birine düşürecek tek kelime etmeyiz, etmeyeceğiz. Artık ve artık bizim sadece b ir muattalımız var, o da Ak Parti hükümetidir ve Sayın Erdoğandır. Muhatabımız odur, rakibimiz odur. Geri kalan siyasi partilerle uğraşmayacaksın.” Dedi.
İYİ Parti genel Başkanı Akşener daha sonra Ünüselek otelinde Muhtarlar,sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.Anamur’un önemini anlatan Akşenher yerel seçimlerde destek istedi ve Anamurluların tüm sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi çalışmalar yapacağının altını çizdi.
Akşener buradan geçtiği Belediye kültür merkezinde halka seslendi ve Türkiye’nin gündemi çerçevesinde Anamurlulara hitap etti.
Anamur’lular Başkanımız Mehmet Türe’ye sahip çıkın
İki dönem Anamur Belediye başkanlığı yapan ve İYİ Parti rozetini bizzat takan Genel Başkan Meral Akşener, Mehmet Türe’nin adaylığını kamuoyuna deklare etti.
Anamurluların Başkan Mehmet Türe’ye sahip çıkmasını istedi.
Yoğun kalabalık taraından sloganlarla karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Akşene, buradaMehmet Türe'nin adaylığını açıkladı.